Magazin > VIP
613 ogledov

Ricky Gervais se je oglasil slovenskemu novinarju

Ricky Gervais Reuters
Novinarju Vala 202 Anžetu Tomiču je britanski igralec in komik na Instagramu komentiral fotografijo.

Na profilu Anžeta Tomiča, ustvarjalcu podcasta Apparatus, smo pod fotografijo z Juretom Godlerjem opazili zanimiv komentar. Na fotografijo, kjer z Juretom pozirata z DVD-jem britanskega igralca Rickyja Gervaisa, je označen tudi britanski zvezdnik. Ta je fotografijo opazil in jo dan po objavi tudi komentiral.

 

A post shared by Anze Tomic (@anzet) on Mar 5, 2017 at 4:25am PST

"Z Godlerjem delava podcast in pokomentirava vsako epizodo britanske serije Pisarna, v kateri je tudi Ricky. Zato sva na fotografiji z DVD-jem in sva ga tudi označila. Super, nič slabega! Sem tudi na Facebooku že objavil, da sva opazila,“ je za Žurnal24 povedal zgovorni Anže.

Dodal je, da sta z Godlerjem verjetno največja oboževalca omenjene serije in da se trenutno dogovarjata, da bi si Rickyjev nastop ogledala tudi v živo, saj se ta trenutno mudi na svetovni turneji. "Pogovarjava se, kam bi ga šla gledat, da ne bi bilo predrago. Definitivno je v planu,“ je še dodal Tomič in povedal, da je Rickyja na družabnem omrežju prvič označil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.