Magazin > Lepota & telo
68 ogledov

Rihanna ima svojo linijo nakita

rihanna
1/3
Chopard
Luksuzna znamka ur ter nakita Chopard je naznanila sodelovanje s svetovno glasbeno zvezdo Rihanno. Skupaj sta ustvarila kolekcijo „Rihanna ❤ Chopard“.

Rihanna je poznana po unikatnem modnem stilu in drznih kombinacijah, vse to pa se bo odrazilo v ekskluzivni kolekciji nakita. Rihanna in solastnica hiše Chopard Caroline Scheufele sta združili kreativnost in strast v urbani trend s klasičnim glamurjem.

Rihanna je navdušena: "Vedno sem bila zaljubljena v njihov nakit in priložnost, da lahko z njimi oblikujem svojo kolekcijo nakita je nekaj čudovitega! Komaj čakam, da vsi vidijo kaj smo ustvarili! Bil je neverjeten proces in naučila sem se res veliko."

"Kolekcija Rihanna ❤ Chopard je energična, močna in kreativna. Njen stil je viden v vsakem kosu. Njena unikatnost na novo definira nošenje glamuroznega nakita," pa je povedala Caroline Scheufele.

Čudoviti kosi odražajo barvitost in živahnost Rihanninega rodnega Barbadosa, a vseeno poosebljajo brezčasno eleganco rdečih preprog, na katerih je bila že nekaj let zvesta hiši Chopard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.