Magazin > VIP
15 ogledov

Rihanna Lea ne bo priklenila nase

leonardo dicaprio, toni garnn Profimedias
Znanci sveže zaljubljenega hollywoodskega para razkrivajo podrobnosti.

Ameriška pevka Rihanna in njen novopečeni partner, slavni igralec Leonardo DiCaprio ne poskušata niti skrivati, da sta strastno zaljubljena, pišejo ameriški mediji. Sveže zaljubljen par si menda neizmerno naklonjenost izkazuje na vsakem koraku in se ob tem na radovedne poglede okolice niti slučajno ne ozira.

"Med njima je neizmerna kemija. Rihanni je všeč Leov življenjski slog, Leo pa obožuje njeno sproščenost, zaradi česar se mu zdi Rihanna še posebej zapeljiva. Rihanna rada poudarja, da je Leo najboljši ljubimec od vseh, ki jih je imela do sedaj," je za ameriški Hollywood Life zaupal eden od znancev slavnega para.

26-letna temnopolta lepotica in 40-letni igralec, dodajajo njuni znanci, izkoristita vsak prosti trenutek za druženje.

"Pogosto se sredi noči odpravita na skrivne lokacije, kjer uživata drug z drugim in o tem ne govorita nikomur. Ona se takrat pozno zvečer odpravi k njemu, saj pravi, da je zanjo kot droga. Takšni nočni izleti v neznano so zato zanju pravi izziv. Tja se vedno odpeljeta z drugimi vozili kot običajno. Rihanna ni ženska, ki bi Leo pošiljala sladkobna ljubezenska ali sporočila s seksualno vsebino. Ne vidi namreč smisla, da tipka po mobilnem telefonu in pošilja osladna sporočila o seksu, če se lahko nemudoma odpelje k njemu ter mu svoje želje razkrije neposredno. Rihanna je izjemno pametna ženska, predvsem pa tip ženske, ki moškega ne bi priklenila nase za vsako ceno " še pravijo znanci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.