Magazin > VIP
18 ogledov

"Rihanno kopiram tudi, ko grem sr**?"

Sanja Grohar Osebni arhiv
Domači mediji so se zaradi kozarčka rakije in Facebook statusa spravili nad Sanjo Grohar in jo obtožili, da posnema svojo uporniško vzornico Rihanno.

Fotografija s kozarčkom v roki in prigoda s policisti je nekatere domače medije prepričala, da je Sanja Grohar prava upornica, ki na vsakem koraku kopira svojo vzornico Rihanno. Počilo pa je, ko je njena prijateljica na Facebooku objavila, da sta dekleti napačno prečkali cesto, se posledično zapletli v spor s policisti in dobili kazen.

"Ne morem verjeti, da je iz tega nastala novica. Razjezi me, da iz tega napišejo cel članek. Sploh pa, kaj ima to veze z Rihanno? Jo kopiram tudi, ko grem sr**, ker tudi ona ser**? Morda bi bilo najboljše, če bi bila pevka s harmoniko, svetlini lasnimi podaljški in krilom, potem ne bi nobenega kopirala. Če grem žurat in pit, pa kopiram Rihanno. Seveda je huda pras***, vendar vsega kar počne, pač ne počnem tudi jaz, saj sem sem konec koncev svoj človek. Smešno je, da iz enega smešnega statusa pišejo o meni kot o upornici, ki oponaša Rihanno. Že če na morju spijem kozarček rakije, ki mi jo je častil natakar, postanem največji upornik in kopiraš. Saj se hecajo," pove Sanja in nas v šali opozori, naj raje ne žuramo, saj s tem oponašamo slavno pevko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.