Šport > Nogomet
24 ogledov

Mancini: Da, pokazal sem sredinec

roberto mancini EPA
Trener Interja Roberto Mancini je po koncu ligaškega derbija italijanske Serie A pokazal sredinec navijačem AC Milana. Derby della Madonnina se je končal s prepričljivo zmago Rossonerov (3:0).

Nogometaši in trener Interja bodo derbi 22. kroga italijanske Serie A želeli čim hitreje pozabiti. Ne samo, da je mestni tekmec kar trikrat premagal Samirja Handanovića, medtem ko sam ni prejel zadetka, temveč je bil v uvodnem delu drugega polčasa zaradi ostrih protestov izključen še trener Roberto Mancini.

Italijanski strateg je med zapuščanjem igrišča podlegel provokacijam Milanovih navijačev in jim odgovoril z iztegnjenim sredicem. Za razliko ob običajnega poteka dogodkov pa nekdanji trener Manchester Cityja po tekmi ni bežal pred odgovornostjo in odkrito priznal, da je navijačem res pokazal vulgarno gesto.



Italijanski mediji so incidentu pripisovali (pre)velik pomen, kar je botrovalo burni izmenjavi z voditeljico športnega programa. ''Saj sem vam povedal, da sem pokazal prst. Ste zadovoljni? Dovolj. Povedal sem vam, intervjuja je konec. Hvala, To je sr***e'' se je jezil Mancini.

Italijana bo zaradi izključitve in neprimerne geste zagotovo doletela naknadna kazen. To je bil resnično slab dan za Inter, ki se nahaja na četrtem mestu ligaške lestvice. Vodi Napoli pred Juventusom in Fiorentino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.