Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Robert zamočil pri šefu Binetu

Gostilna išče šefa
1/3
POP-TV-2
Prvo skupino tekmovalcev je šef peljal v Bohinj, kjer so imeli prav poseben izziv. Niso pa se vsi dokazali. Robert je s svojim odnosom presenetil tako šefa kot sotekmovalce.

Na prvi zunanji izziv je šef Bine peljal šest tekmovalec. Odpeljal jih je na Bohinj, kjer so morali skuhati trihodni meni. Trik je bil v tem, da so bile določene sestavine na bojah na jezeru. V prvi skupini so bili Mišo, Mido in Alenka. Ti so se zagnali v kanu in dobili večino sestavin, ki so bile v bojah. S svojim kosilom so navdušili šefa.

V drugi skupini pa so bili Robert, Luigi in Sabina. Robert je bil označen za glavnega v skupini in je vlogo vzel preveč resno. Ta je po mnenju Sabine in Luigija samo ukazoval in ni dajal dobrih navodil, zato jim je kosilo spodletelo. Šef Bine je bil namreč navdušen le nad sladico.

Tudi Bine ni bil navdušen nad Robertom, saj je nenehno iskal izgovore, zakaj so krožniki tako slabi in zakaj se je odločil, da ne potrebuje dodatnih sestavin, ki so bile na jezeru. Prva skupina je zmagala in tako vstopil v šefovo ekipo.

Ostali, ki so čakali v hiši pa so dobili obisk Boštjana Romiha. Ta se je z njimi igral igrico, kjer so eden drugega spoznali bolje. Vendar tudi ti, ki so bili doma, ne bodo ostali brez zunanjega izziva, drugo skupino bo šef Bine peljal na kurišče, kjer bo ogenj njihov štedilnik in zelo malo pripomočkov. 

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 20:54 03.september 2015.

    Robert je en velik nastopač, ki glumi Filipa Flisarja, ampak mu ne seže niti do mezinčka na nogi