Magazin > VIP
48 ogledov

Poskusil z nožem, nato s pasom

Robin Williams Profimedias
Policija je javnosti razkrila nekaj podrobnosti smrti igralca Robina Williamsa. Nekateri namigujejo, da naj bi igralec imel finančne težave.

Predstavnik policije je na novinarski konferenci potrdil, da je igralec storil samomor. Našla ga je njegova asistentka, ki je nekaj pred 12. uro prišla na njegov dom. Ker se na njeno trkanje ni odzival, je vstopila v sobo in našla njegovo truplo. 

Igralca je bil v sedečem, rahlo privzdignjenim položaju s pasom za vratom. Drugi konec pasu je zataknil med vrata in okvir vrat. Na njegovem levem zapestju so bile vidne ureznine, poleg trupla pa so našli okrvavljen nož, so še dodali. Točen čas smrti ni znan, je pa bil ob najdbi mrtev že dlje časa. 

Nazadnje so ga videli živega v nedeljo okoli 22.30 po lokalnem času. Zakonca naj bi se v posteljo odpravila skupaj, a naj bi se tekom noči igralec umaknil v drugo spalnico. Igračeva žena je v ponedeljek dopoldne odšla po opravkih, misleč, da igralec še spi. Policija tega, ali je zapustil poslovilno pismo, ni komentirala, neuradno pa naj pisma ne bi bilo.

Spopadanje s finančnimi težavami

Williams naj bi se spopadal s finančnimi težavami. "Ideja o redni službi je privlačna. Imel sem dve možnosti: odpraviti se na turnejo z mojim stand-up nastopom, ali pa snemati majhne, neodvisne filme za majhen denar. Filmi so dobri, a velikokrat sploh nimajo distribucije. Položnice pa je treba plačati. Moje življenje je postalo bolj skromno, v dobrem pomenu. Prodajam posestvo v Napi, ker si ga preprosto ne morem več privoščiti," je lani septembra pojasnil za revijo Parade, potem ko je dobil vlogo v televizijski seriji The Crazy Ones. Serija kljub dobrim kritikam ni dobila zelene luči za drugo sezono. 

V omenjenem intervjuju je na vprašanje, če je izgubil vse svoje premoženje, odvrnil: "No, ne vsega. Dovolj. Ločitev je draga. Srce ti iztrga skozi denarnico." 

Da ga je skrbelo zaradi financ, je medijem razkril tudi nek družinski prijatelj, ki je nedavno govoril z igralcem. "Govoril je samo o denarnih težavah. Očitno je, da so ga pestile tudi druge težave, saj je v telefonskem pogovoru deloval odsoten," je povedal. Skrbelo naj bi ga, če bo lahko poskrbel za finančno prihodnost svoje družine po dveh precej dragih ločitvah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.