Šport > Nogomet
45 ogledov

Rodgers: Reina se je poslovil od nas

Reina AC Milan Napoli Serie A Italija liga prvenstvo Reuters
Trener Liverpoola Brendan Rodgers je prepričan, da španski vratar Pepe Reina, ki se mudi na posoji pri Napoliju, v Liverpoolu nima več prihodnosti.

Vratar Liverpoola Pepe Reina je v zaključku lanske sezone veljal za glavnega favorita za zamenjavo Victorja Valdésa, ki je napovedal slovo od Barcelone. Brendan Rodgers je na Anfield pripeljal nekdanjega vratarja Sunderlanda Belgijca Simona Mignoleta, ki ga je označil za ''enega najboljših vratarjev v Premier League.''

brendan rodgers | Avtor: EPA EPA
Dogovor med Barcelono in Reino je padel v vodo, saj se je Valdés odločil, da bo do izteka pogodbe ostal na Camp Nouu, njegov reprezentančni kolega pa je odšel na posojo k Napoliju, kjer je ponovno zaigral ob nekdanjemu trenerju Liverpoola Rafaelu Benítezu.

Reina naj bi po koncu sezone uradno prestopil v Napoli, kar je svojim delodajalcem sporočil v ''poslovilnem'' pismu.

''Napisal je poslovilno pismo, kajne? Presenečen sem bil. Ko posodiš igralca, pričakuješ, da se bo vrnil, a Pepe je bil zelo jasen, da si želi selitve. Napisal je dolgo pismo, kako bo delal z najboljšim trenerjem, kar jih pozna (Rafael Benítez, op. a.) in se nam zahvalil za svoj čas v Liverpoolu. Kar se mene tiče, je s tem sprejel svojo odločitev,'' je dejal Rodgers.

Agger blestel na treningu

Medtem ko so Reini vrata v Liverpool zaprta, pa Rodgers vztraja, da Daniel Agger ostaja pomemben člen njegovega dolgoročnega načrta. Agger se je po tekmi s Swanseajem znašel na udaru kritik. ''Kar se je zgodilo Danielu, se zgodi vsakemu nogometašu. Na udaru je samo zato, ker je branilec. Opravili smo zamenjavo in zmagali tekmo. Vedno bom sprejel odločitev, ki nam bo pomagala do rezultata. Daniel je odločitev sprejel. Ta teden je bil na treningu izjemen in v soboto bo igral proti Southamptonu,'' je še dodal trener Liverpoola.

Redsi so v 27. krogu angleške lige doma premagali Swansea (4:3), Aggerja pa je v 63. minuti zamenjal Kolo Touré.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.