Šport > Nogomet
68 ogledov

Rodgers sporoča Balotelliju: "Zapusti Liverpool"

Mario Balotelli EPA
Napadalec se po besedah trenerja "zaveda situacije", severnoirski strateg pa mu ne namerava več ponuditi niti ene priložnosti v upanju, da bi ga prisilil v odhod.

Če si Mario Balotelli želi igrati članski nogomet v letošnji sezoni, potem mora oditi iz Liverpoola, je Italijana posvaril Brendan Rodgers

Napadalec je na Anfieldu nezaželen in Rodgers vztraja, da si glede kontroverznega Italijana po slabi prvi sezoni ne bo premislil. Nezaželeni trio igralcev - vključuje tudi Fabia Borinija in Joséja Enriqueja - že ve, da mora trenirati z mlado ekipo rdečih, Španec pa se je prejšnji teden užaljeno oglasil, da jih je Rodgers "odtujil".

Toda Severni Irec je v nedeljo poslal puščico nazaj igralcem, rekoč, da Liverpool ne nasprotuje njihovemu prestopu. 

Medijem je povedal: "On (Balotelli) jasno pozna situacijo, v kateri je. Nič nimam za dodati. Vsi igralci razumejo, kje so. 

"Moja naloga je ustvariti najboljše možno okolje za ekipo, da lahko uspe. To sem vedno počel. Zato ne bom govoril o Mariu, ko lahko govorim o drugih 25 igralcih.

"Vedno bom spoštljiv do posameznikov in skušal bom zagotoviti, da razumejo situacijo, v kateri se nahajajo - nato je to njihova izbira. Če trener in klub igralcu ponudita situacijo, če si zares želi igrati, sem prepričan, da bodo našli rešitev. Če pa ne, potem vsaj vedo, pri čem so." 

Angleški mediji so se pred kratkim razpisali o razlogih, da je prej zelo potrpežljivi Rodgers izgubil potrpljenje z barvitim Italijanom. 

Ta si je v zelo slabi prvi sezoni privoščil vsaj eno veliko nepokorščino na treningu, kjer je Severnega Irca in soigralce denimo šokiral - z izjemnim golom s sredine igrišča. Le mreža je bila napačna, premagal je namreč svojega vratarja, Balotelli pa se je le - smejal!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.