Svet
15 ogledov

Rodila na pločniku sredi New Yorka

dojenček, novorojenček Žurnal24 main
Polly McCourt ni uspelo priti do porodnišnice. Rodila je kar na pločniku sredi New Yorka.

Polly McCourt si v najbolj divjih sanjah ni predstavljala, kako se bo končala njena tretja nosečnost. Ko so se popadki začeli stopnjevati, se je odpravila od doma. Vratar ji je pomagal na ulico in poskušal priklicati taksi. Vse skupaj je namreč potekalo zelo hitro.

Vratarju je uspelo ustaviti taksi, a se je od nekje vzela neznana ženska in ji taksi pred nosom speljala. Pomagale niso ne prošnje ne vzkliki nosečnice, ki je v tistem trenutku spoznala, da do porodnišnice ne bo prišla. Obupala je in se usedla na pločnik na 3. aveniji.

K sreči so ji na pomoč priskočili dobri ljudje. Kot je dejala McCourtova, so ji pri porodu pomagali že prej omenjeni vratar in mimoidoče ženske. Ljudje so ji ponudili svoje šale in plašče, s katerimi so zavili otroka, saj so bile temperature precej nizke.

Slutil je, da se je nekaj zgodilo

Pollyin mož Cian je zamujal, saj je obtičal v prometu. Ko se je bližal stanovanjskemu kompleksu, kjer živijo, in videl množico ljudi, se je ustrašil najhujšega. "Popoln šok. Pritekel sem po ulici in takoj vedel, da je tam moja žena. Videl sem množico in se ustrašil najhujšega, da jo je kdo povozil ali kaj podobnega," je dejal za Daily Mail. "Nato sem videl otroka v njenih rokah. Bila je pokrita s šali, srajcami in plaščem," je bil navdušen nad prijaznostjo ljudi.

Mati in deklica sta v bolnišnici in naj bi kmalu šli domov. Deklico sta poimenovala Ila Isabelle. Starši bi zelo radi vzpostavili stik z žensko po imenu Isabelle, ki je dala svoj plašč, da je bilo deklici dovolj toplo. Njena gesta ju je tako ganila, da sta deklico poimenovala po njej. "Ime naj bi ji bilo Ila Polly, a zdaj je Ila Isabelle."

"Čudež na 3. aveniji"

"Rekla je, 'O moj bog, otrok prihaja,'" je ena od prič nenavadnega dogodka opisala dogajanje na pločniku. Po njenih besedah je vse skupaj potekalo zelo hitro. Z besedami "čudež na 3. aveniji", pa je vse skupaj opisala ženska, ki je pomagala pri porodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.