Magazin > VIP
137 ogledov

Rok Golob: "Nimam slabe vesti“

Branko Čakarmiš, Rok Golob, Ana Klašnja POP-TV-2
"Če kdo ni dober, mu to povemo,“ pravi žirant šova Slovenija ima talent Rok Golob.

Novi žirant šova Slovenija ima talent Rok Golob se je hitro vživel v svojo vlogo. Pravi, da se z ostalima žirantoma, Brankom Čakarmišem in Ano Klašnja, dobro razume in dopolnjuje, saj je vsak strokovnjak na svojem področju.

Golob je šolan glasbenik, zato je do nastopajočih zelo kritičen, in to se mu zdi pomembno, zato tudi nima slabe vesti, če mora nekoga vreči iz šova. "Nimam slabe vesti, ker reagiramo kar se da iskreno, in če kdo ni dober, mu to povemo na precej lep in konstruktiven način, večkrat s kančkom humorja,“ je povedal za Story in dodal, da se je moral na kritike drugih navaditi tudi sam.

"Glasbenike ocenjujejo vsepovsod – ko imaš nov komad, koncert, TV-nastop. Ko si še mlajši, si morda še bolj občutljiv za neke kritike, ampak če verjameš v tisto, kar delaš. Te to žene naprej, ne glede na vse.“

Golob sicer nima polne roke le doma, ampak tudi čez lužo, kjer sodeluje z drugimi glasbeniki. "Tudi tam moraš biti zelo dober, zagnan in predan delu. Še toliko bolj, ker je konkurenca ogromna,“ pravi simpatični žirant in dodaja, da na splošno velja, da "bolj, ko je nekdo uspešen, lažje je z njim delati“.

Komentarjev 3
  • Janez_53 15:29 02.november 2014.

    Žirija ocenjuje KVALITETO KANDIDATOV V TEM TRENUTKU, ne pa tega, kaj bo mogoče kateri od zavrnjenih kandidatov dosegel v prihodnosti! Ne vem, kaj si pravzaprav mislil s tem, da "talenti imajo mladost in prihodnost, kjer pa žirija pogori"!!! Saj ne ...prikaži več ocenjujejo ne mladosti in ne prihodnosti!

  • erikkk 21:14 01.november 2014.

    Nekateri mladi res niso talenti a imajo mladost in prihodnost , kjer pa žirija pogori ... mladost zna bit adut za vse ...

  • izRODEk 14:09 01.november 2014.

    Nekatere ljudi se da opisati z eno besedo: Nadut.