Šport > Nogomet
63 ogledov

Green Dragons zvezdi Olimpije: "Od**bi!"

Rok Kronaveter Olimpija Ljubljana EPA
Ljubljanski nogometaši niso na najboljši način zaključili jesenskega dela sezone, še nekaj dodatnih razlogov za nezadovoljstvo pa ima slovenski reprezentant v njihovih vrstah Rok Kronaveter.

Ljubljanska Olimpija je v nedeljo popoldne v Stožicah remizirala s Krškim (1:1) in simbolični naslov jesenskega prvaka prepustila Mariboru.

Zmaji so proti Posavcem zgodaj povedli, v 62. minuti pa so Krčani izenačili. Nekaj trenutkov kasneje je Luka Elsner Roka Kronavetra zamenjal, slovenski reprezentant pa je igrišče zapustil na nasprotni strani igrišča od rezervnih klopi, da bi prihranil nekaj sekund.

Na pot proti svoji klopi se je podal ob severni tribuni, kjer domujejo Green Dragons. In ko je Kronaveter prišel v bližino, so domači navijači razobesili transparent z napisom "Krona spi**i!", zaslišal pa se je glasen napev z besedilom "Krona odj**i!"

Snubcev ima dovolj

Kronaveter ni odreagiral, a težko je verjeti, da je Mariborčan v dresu zeleno-belih ob takšnem ravnanju navijačev njegovega kluba ostal hladen. 

Za ofenzivnega vezista, ki je postal tudi eden pomembnejših členov slovenske reprezentance, zanimanja ne manjka in težko je verjeti, da bo pozimi ostal v Ljubljani.

Komentarjev 1
  • Harrison 07:42 12.december 2016.

    Kot navijač Olimpije, sem bil kar razočaran nad tem početjem GD. Navijanje GD na tej tekmi je bilo več kot super, kar smo ostali na tribunah tudi nagradili z aplavzom. Vendar to, kar so počeli s Krono ni ok. Vsak ...prikaži več nogometaš strmi za boljšo plačo in boljšim klubom. Upam, da se mu celotna družba GD uradno preko medijev opraviči, čeprav ne verjamem, da bodo zmogli toliko samokritike !