Magazin > Film & Glasba & TV
171 ogledov

Rok Tamše se vrača na male zaslone

Rok Tamše POP-TV-2
Na največjo komercialno televizijo se po nekaj letih vrača športni novinar Rok Tamše.

Rok Tamše se po več kot desetih letih vrača na komercialno televizijo. Sodeč po Twitter objavah se vrača na Kanal A. Če lahko sklepamo po pripisih ob dveh fotografijah, bo vodil nogometno oddajo. Ob fotografiji, na kateri drži nogometno žogo je zapisal: "Za nogomet na TV se je treba lepo napraviti,“ in dodal: "Nova nogometna epizoda“.

"Večina mojih sodelavcev na Kranjčevi to ve zaradi našega sodelovanja od začetkov Pro plusa do leta 2005, ko sem odšel na Delo. Ohranili smo stike, z mnogimi se redno srečujem na športnih dogodkih, z nekaterimi tudi zasebno. Delo na televiziji sem občasno res pogrešal," je povedal športni urednik Slovenskih novic. Vodil bo terenske studie vedno bolj priljubljenih tekem domačega nogometnega prvenstva, Prva liga Telekom Slovenije. V živo se bo javljal s terena, gostil nogometne strokovnjake in kot pravi sam: skušal dodati novo dimenzijo spremljanja slovenskega nogometa na televiziji.

Komentarjev 4
  • glicinija 22:02 07.september 2016.

    žleht kot Delo

  • fritolin 20:20 07.september 2016.

    Meni je pa to super, saj crnolaska ni slaba ampak vem pa da Rok obvlada....Tko kot delajo prvoligo in nasploh fuzbal bi jim pa jest kar njim najraje narocnino nakazal ne pa tistim b..... na kolodvorski

  • jozicamurn 19:01 07.september 2016.

    Kdo sploh gleda 24kur pro-ameriško soroševo televizijo? Jaz in mnogi od zdavnaj ne več.