Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Romana Kranjčan se poslavlja

Romana Kranjčan Mediaspeed.net
Ena najbolj priljubljenih pevk, ki je svoje pesmi namenjala najmlajšemu občinstvu, je sporočila, da je čas za slovo.

Romana Kranjčan se bo s poslovilno turnejo poslovila od svojega najmlajšega občinstva. V slovo bo pomahala s predstavo Romana, otroci in pošast Pozabaaa, ki bo premiero doživela 8. maja v Cankarjevem domu. "Svojih prvih petdeset sem v veliki meri posvetila ustvarjanju za najmlajše, naslednjih petdeset pride na vrsto še vse, kar sem zamudila v prvih petdeset," je povedala za Slovenskenovice.si, ko so jo vprašali, zakaj je prav zdaj čas za slovo.

V zadnjo predstavo bo zajela svoje največje uspešnice, profesionalno gledališko ekipo in izjemne plesalce, sicer pa bo Murenčke in druge hite zagotovo pela tudi svojim vnukom, pravi.

Priljubljena Romana ima za seboj 25-letno kariero, nešteto nastopov v šolah, vrtcih, gledališčih, kulturnih domovih, cicidnevih in festivalih. Še najbolj pa so ji v spominu ostali ganljivi nastopi v bolnišnicah pred otroki s posebnimi potrebami. "Zame so bili tudi najtežji, saj sem jih še nekaj časa nosila s sabo in v duši," je še povedala za omenjeni spletni portal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.