Magazin > VIP
134 ogledov

Romih se veseli romantične spremembe

Boštjan in Lara Romih Mediaspeed.net
Na POP TV prihaja romantična oddaja Popolna poroka, ki jo bo vodil Boštjan Romih. Ob tej priložnosti smo ga izprašali o njegovem zakonskem življenju.

Vračate se na POP TV. Kakšni so občutki?
Prav fini. Grem na televizijo z visokimi merili sodobne televizijske produkcije.

Kako močno je bilo razočaranje, ko so ukinili Raketo na Planet TV?
Če kdaj, potem mi je v tem letu jesenski premor prišel zelo prav. Vse je za nekaj dobro.

Sedaj boste vodili resničnostni šov. Ste ljubitelj tovrstnih šovov?
Format smo poimenovali romantična oddaja. Seveda pa bo v njej lepo prisoten resničnostni moment. Ampak bolj v smeri izražanja pristnih čustev ljubezni, predanosti. Naša želja, je da gledalcem postane toplo pri srcu, da so ganjeni, da nekatere opogumi, obudi lepe spomine ...

Bi se vi prijavili v kakšen Big Brother ali Kmetijo slavnih?
Za to nisem pravi. Pri takem šovu potrebuješ nekaj mesecev prostega časa. Kje naj ga najdem?

Tema vašega šova bodo poroke. Kako sta z Jožetom Potrebuješem prišla na to idejo?
Jože je idejo negoval že leta. Ni je želel porabiti znotraj prejšnjih televizijskih projektov, sedaj pa je prišla priložnost, da se jo v Popolni poroki na POP TV uresniči na dovolj velik način. Ker smo do sedaj delali glasbene oddaje, je prehod na drug slog televizijskega razvedrila zame dobrodošla sprememba.

Kakšna je bila vaša poroka?
Dober žur, veliko smeha, poljubov, plesa, petja ...  Pripravam sva posvetila veliko časa in energije, zato sva lahko bila tisti dan sproščena.

Poročeni ste že deset let. Kako bi opisali svoj zakon?
Hvaležna sva za srečo, da sva - preprosto - rada skupaj.  Prepiri, ostrejše besede, nesoglasja, kratki živci, kakšen tihi dan - vse to je normalno, kadar dva živita polno skupno življenje. Tesno partnerstvo prinese krasne stvari, a tudi izzive. Ampak če se ob tem nekoliko distancirano in realno vprašaš, kaj ti sicer ljubljena oseba pomeni in kako se imaš z njo, potem vidiš, česa je več ...

Kako sta praznovala 10. obletnico poroke?
Vroče! Popoldne sva bila pri prijateljih, kjer sva našla krasno zunanje kurišče. Zvečer je padla ideja, da si ga kupiva za obletnico. Ni bilo enostavno, ker so bile trgovine že zaprte, ampak kjer je želja, tam je pot. Po tem, ko sva dala otroke spat, sva si zunaj na vrtu zakurila, nekaj spekla, odprla dobro vino in se pod milim nebom grela do poznih ur.
 
Česa ženi ne bi nikoli oprostili in česa vam ona ne bi nikoli oprostila?
Ufff, o takih stvareh govoriti na pamet je čisto preveč nehvaležno. Enostavno ne vem. Predvsem se je treba zavedati, da se vse dobro ali slabo lahko hitro obrne in da je vsak globok odnos tudi tveganje. Bolj, ko se nekomu predaš, bolj si ranljiv. Ko pridejo preizkušnje, ko zatrese, takrat se pokaže, kakšni so temelji. In še nekaj - tudi ko si z nekom v predanem odnosu, moraš redno preverjati, v kakšnem odnosu si sam s sabo.

Komentarjev 2
  • d 12:46 29.december 2014.

    nategnu bi mu zeno, dobra je

  • dragec 11:50 29.december 2014.

    Uboga Lara