Šport > Nogomet
48 ogledov

Romun napadel Mourinha

Adrian Mutu se v dresu Chelseaja ni proslavil. Moštvo je moral zapustiti. Žurnal24 main
Nekdanji romunski zvezdnik Adrian Mutu nima visokega mnenja o Jeseju Mourinhu.

Bivši član Parme, Chelseaja, Juventusa in Fiorentine Adrian Mutu ni ravno ljubitelj Joseja Mourinha, ki je bil nekaj časa tudi Romunov trener. O Portugalcu je izjavil, da je prevarant, kot trener pa že stvar zgodovine

"Mourinho je bil v preteklosti dober trener, kot oseba pa je prevarant. Gleda le nase in se ne meni za svoje igralce, na to, kako se počutijo in kako razmišljajo. Do njega niste šli, da bi se pogovorili," je Romun z izjavami napadel portugalskega trenerja. "Kot trener je že zaključil. Zanj ni vrnitve. Kako se vrneš po nečem takšnem?" je trenutno slabo formo londonskega kluba izpostavil njegov nekdanji igralec.

Mutu je leta 2003 iz Parme prestopil v Chelsea za takrat zelo visokih 20 milijonov evrov, a bil leto kasneje pozitiven, ujeli so ga pri jemanju drog. Chelsea je takrat z nogometašem razdrl pogodbo.

"Zdaj lahko vidite, da je veliko njegovih igralcev nesrečnih. Zakaj? On je razlog za to. Z igralci se ni sposoben pogovoriti, kot bi to storil pravi trener. Po prihodu v klub najprej stopi do najboljšega nogometaša in ga poskusi ujeziti. Ni pomembno, če gre za Franka Lamparda ali Johna Terryja. To je nekaj, kar počne za lastno zabavo. Ima takšen način, tako se obnaša do stvari okoli sebe in nikoli se ne bo za nikogar spremenil," je še zaključil Mutu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.