Šport
31 ogledov

To je podaril Neymarju in Ronaldu

ronaldinho hoverboard Reševalni pas/Twitter
Brazilski napadalec je poslal prav posebno rojstnodnevno darilo Cristianu Ronaldu in Neymarju, ki sta 5. februarja praznovala 31. oziroma 24. rojstni dan.

Kaj podariti človeku, ki si lahko privošči vse? Odgovor na to vprašanje je iznašel nekdanji brazilski reprezentant Ronaldinho, ki je pred dnevi obdaril Cristiana Ronalda in Neymarja.

Nogometaša Reala oziroma Barcelone, ki na isti dan (5. februar) praznujeta osebni praznik, sta prejela t.i. ''hoverboard'' v zlati barvi, ki ga krasi podpis nekdanjega zvezdnika evropskega in svetovnega nogometa. 

Gre za omejeno izdajo dvokolesnika brez krmila, ki ga je Ronaldihno lani lansiral na svetovni trg. Izdelali so le 5000 primerkov, vsak izmed njih pa stane dobrih 600 evrov. Dva sta po novem v lasti nogometnih superzvezdnikov.

Ronaldinho je na domiseln način poskrbel za promocijo svojega izdelka, saj je novico o rojstnodnevnih darilih delil z objavo na družabnih omrežjih.

Brazilec, ki je na lastno pobudo prekinil sodelovanje s Fluminensejem, trenutno išče nov klub v Evropi. Prejšnji mesec naj bi zavrnil priložnost za selitev v Premier League, kjer se je zanj zanimal Leicester City.

Nedavno je imel veliko sreče, da se je izognil tragediji, ko je med njegovim obiskom indijske zvezne države Kerala popustila konstrukcija semaforja in padla tik pred avtomobil, v katerem je sedel legendarni nogometaš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.