Šport > Nogomet
23 ogledov

Ronaldinho: "Dobro je seksati pred tekmo"

Ronaldinho v Črni Gori v družbi Sanje Brnović Pixsell
Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho je v nemški izdaji revije Playboy razkril eno največjih skrivnosti kariere – skrivnost svojega nasmeška.

Ni presenečenje, da so Ronaldinhu, velikemu uživaču in zabavljaču, med igranjem pri Paris Saint-Germainu, Barceloni in AC Milanu nasmešek na obraz risali tudi redni spolni odnosi, kar je potrdil v pogovoru za nemško izdajo revije Playboy.

"Dobro je seksati pred tekmo, samo da se preveč ne utrudiš," je razložil član Atlética Mineira. "Mene nikoli ni motilo. Ravno nasprotno – včasih mi je pomagalo, ker sem bil bolje razpoložen na tekmi."

Triintridesetletni "Ronnie" še vedno upa, da ga bo selektor Luiz Felipe Scolari uvrstil na seznam Brazilije za prihajajoče svetovno prvenstvo.

"Če to ne bo mogoče, bom tekme gledal sam. Moji prijatelji ne razumejo nič o nogometu, edino, kar lahko povedo, je kup neumnosti," je še dodal Ronaldinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.