Šport > Nogomet
30 ogledov

Ronaldinho navdušen nad dresom Cristiana

Ronaldinho Ronaldo Belo Horizonte Real Madrid darilo dres Facebook
Nekdanji zvezdnik Barcelone in brazilski reprezentant Ronaldinho je na svoj naslov dobil podpisan dres, ki mu ga je iz Madrida poslal portugalski virtuoz Cristiano Ronaldo. Ronaldo ima doma že podoben spominek, ki mu ga je pred časom iz Brazilije poslal njegov "skoraj soimenjak".

"Fantje, poglejte kakšno darilo sem dobil od 'cracka' Cristiana Ronalda. Všeč mi je, prijatelj!" je na Facebooku ob fotografiji s podpisanim belim dresom Cristiana Ronalda zapisal Ronaldinho. Portugalec je nekdanjemu članu Grêmia, Paris Saint-Germaina, Barcelone in AC Milana, ki ob povratku v domovino igra za Atlético Mineiro, tako vrnil "uslugo" izpred nekaj tednov.

Brazilec je takrat izrazil občudovanje do člana Real Madrida im mu prek skupnih prijateljev izročil svoj podpisani dres trenutnih delodajalcev iz Belo Horizonteja, prek socialnih omrežij pa sporočil:

"Zame je Cristiano trenutno eden izmed najboljših igralcev na svetu, piše zgodovino in podira rekorde v Evropi. Poslal sem mu dres 'Galla' (petelin, vzdevek kluba, op. a.), upam, da mu je všeč."

Ronaldo je bil v času Ronaldinhovih čarovnij na španskih zelenicah član Manchester Uniteda, Brazilec pa je Barcelono zapustil leto pred njegovim prihodom na Santiago Bernabéu. Ronaldinho sicer velja za enega glavnih mentorjev največjega Portugalčevega rivala Lionela Messija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.