Šport > Nogomet
26 ogledov

''Ronaldo je precenjen, ima ogromen ego''

ronaldo higuain EPA
Argentinski napadalec naj bi v intervjuju za Don Balon izjavil, da je Cristiano Ronaldo precenjen, Napoli pa zanika, da se je pogovor med novinarjem in nogometašem sploh zgodil.

Po spletu so zaokrožili sočni citati, ki naj bi jih v nedavnem intervjuju izrekel Gonzalo Higuaín. Nekdanji soigralec Cristiana Ronalda, ki se je leta 2013 preselil k Napoliju, je po navedbah Don Balona izjavil, da ima portugalski napadalec ogromen ego in se razume le s tistimi soigralci, ki priznavajo njegovo superiornost.

''Ronaldo ima ogromen ego. Če mu ne priznaš, da je najboljši, potem nisi njegov prijatelj. Cristiano naj bi bil najboljši na svetu, vendar je precenjen. Garderobo sem si delil z Lionelom Messijem, ki je njegovo nasprotje,'' Higuaína citira omenjeni časnik.

Navedbe so dvignile na noge italijanskega prvoligaša, ki je v uradni izjavi zanikal, da je napadalec kritiziral Ronalda. Še več, Napoli trdi, da se intervju sploh ni zgodil.

''Kar zadeva domnevni intervju Gonzala Higuaína, ki ga je objavila revija Don Balon, Napoli in napadalec kategorično zanikata, da se je kadarkoli pogovarjal z Don Balonom. Izjave, ki jih pripisujejo Higuaínu, so nesresnične in brez kakršnekoli osnove,'' so sporočili v izjavi.

Zanimivo bo videti, kaj bosta o vsem tem povedala glavna akterja zgodbe, Higuaín in Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.