Šport > Nogomet
3 ogledov

Ronaldo izzval histerični jok

real madrid trening EPA
Nogometaši Real Madrida so pripotovali v Torino, kjer jih nocoj čaka prva polfinalna tekma Lige prvakov z Juventusom. V središču pozornosti je bil, kakopak, Cristiano Ronaldo.

Najboljšega strelca španske La Lige so ob prihodu na letališče v Torinu pozdravili kričeči italijanski navijači. Cristiano Ronaldo je srečnici, ki si je utrla pot do zvezdnika Reala, podpisal dres in namenil objem.

Mladenko so po srečanju z idolom preplavila čustva, njeno veselje pa je pospremila kamera, ki je razkrila, kako čustveno je vse skupaj doživljala navijačica Reala.

Benzema ne bo zaigral v Torinu, Bale nared

Šef Real Madrida na seznam za prvo polfinalno tekmo Lige prvakov z Juventusom ni uvrstil napadalca Karima Benzemaja. Francoski reprezentant se je v nedelju soigralcem pridružil na treningu kraljevega kluba, vendar ga Carlo Ancelotti kljub temu ni uvrstil na seznam 20 nogometašev za tekmo v Torinu, kjer jih čaka obračun z novim/starim italijanskim prvakom.

Benzema je zaradi poškodbe kolena, ki jo je staknil na mestnemu derbiju z Altético Madridom, manjkal na tekmah s Celto, Almerio in Sevillo. Čeprav ima za seboj uspešen individualen trening, pa 27-letnik še ni nared za obračun na tako visokem nivoju.

''Gareth Bale bo nared za Real Madrid. Valižan je okreval po poškodbi mečne mišice, ki jo je utrpel proti Málagi, tako da bo od napadalnega trojčka BBC manjkal samo Karim Benzema,'' piše španska Marca.

''Bale bo zaigral skupaj z Ronaldom v formaciji 4-4-2. Carlo Ancelotti bo izbiral med Javierjem Hernándezom in Iscom, medtem ko bi Sergio Ramos lahko nadeljeval v sredini. Če se bo Ancelotti odločil za postavo 4-4-2, bo izpadel Hernández, če pa bo vrnitev Bala izkoristil za postavo 4-3-3, pa bo mesto na zelenici pripadlo mehiškemu reprezentantu, medtem ko bo Isco ostal na klopi,'' dodajajo kolegi pri španskem dnevniku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.