Šport > Nogomet
28 ogledov

''Ronaldo je moj vzornik, zdaj še bolj''

gareth bale cristiano ronaldo real madrid Reuters
Najdražji nogometaš na svetu Gareth Bale je priznal, da se še vedno privaja na življenje v Španiji, pri čemer mu v veliki meri pomaga Cristiano Ronaldo.

Valižan Gareth Bale, ki se je za rekordnih 100 milijonov evrov iz Tottenhama preselil v Real Madrid, je razkril, da je stkal prijateljske vezi s Cristianom Ronaldom.

''Cristiano je dober soigralec in prijatelj. Vedno mi svetuje in pomaga,'' je portugalskega reprezentanta pohvalil Bale in dodal: ''Ronaldo je bil moj vzornik, še preden sem ga spoznal, in zdaj to še bolj drži. Vse skupaj mi je zelo olajšal. Na igrišču se odlično ujameva.''

Kariera 24-letnega Valižana se na Santiago Bernabéuu ni začela po pričakovanjih, saj so ga najprej pestile poškodbe, veliko težav pa je imel tudi s privajanjem na drugačno kulturo. ''Mislil sem, da bo lažje, a počasi se učim jezika. Zame je ključno, da se naučim špansko in se povsem integriram. Soigralci mi pomagajo, da se dobro počutim,'' je dejal Bale, ki se veseli priložnosti, da bo z Realom posegel po največjih nogometnih lovorikah.

''Seveda, to je najboljši klub na svetu, kjer si pod velikim pritiskom, da moraš osvajati lovorike in dobiti vsako tekmo. Želimo si zmagati v vseh tekmovanjih in upamo, da nam bo uspelo osvojiti Ligo prvakov. Lepo bi bilo, če bi zmagali na vsaki tekmi,'' je svoje želje strnil 24-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.