Šport > Nogomet
29 ogledov

Ronaldo nepričakovano podprl Mourinha

jose mourinho cristiano ronaldo EPA
V intervjuju za BT Sports je zvezdnik Real Madrida Cristano Ronaldo nepričakovano podprl svojega nekdanjega trenerja Joseja Mourinha, ki se je v Chelseaju znašel v velikih težavah.

Portugalski trener Jose Mourinho in nogometaš Cristiano Ronaldo nikoli nista bila dobra prijatelja. Med skupnim časom v Real Madridu naj bi se večkrat sprla, razlog pa naj bi bili prav močni osebnosti obeh. A sedaj je Ronaldo svojega nekdanjega trenerja nepričakovano podprl in mu vlil nekaj samozavesti.

"Postavil ga bi na vrh," je povedal nogometaš v intervjuju športne televizijske postaje BT Sports, ko ga je novinar spraševal po najboljših trenerjih na svetu. "Vedno sem bil tega mnenja. Menim, da je dober trener, veliko dobrih stvari je naredil in osvojil veliko trofej," je dodal Ronaldo, ki je pod vodstvom Mourinha odigral tri sezone.

"Žal mi je za Manchester United"

V intervjuju za televizijsko postajo BBC pa je Ronaldo spregovoril o svojem nekdanjem klubu Manchester United. Portugalec je pet sezon igral za vražje iz Manchestra in trikrat osvojil angleško prvenstvo ter enkrat Ligo prvakov in angleški pokal.

Sir Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedias Profimedias

"Od odhoda Sira Alexa Fergusona se je Manchester United spremenil. Pred šestimi leti, ko sem še jaz igral za klub, je bil povsem drugačen. Žal mi je za klub," je ocenil stanje Manchestra portugalski nogometaš. "Ljubim ta klub in želel bi si, da bi spet igrali na nivoju izpred nekaj let," je dodal Ronaldo.

Odkar je klub pred dvema letoma zapustil dolgoletni trener Sir Alex Ferguson (klub je vodil kar 27 let) Manchester ni uspel več osvojiti nobenih pomembnejših trofej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.