Šport > Nogomet
45 ogledov

Ronaldu 20 mio. evrov odškodnine

cristiano ronaldo EPA
Cristianu Ronaldu se obeta zajetna denarna odškodnina, potem ko so ga izključili iz novega filmskega projekta priznanega režiserja Martina Scorseseja.

Portugalski superzvezdnik ne bo zaigral v novem filmu oskarjevca Martina Scorseseja z naslovom The Manipulator, ki temelji na življenjski zgodbi italijanskega nepremičninskega agenta Alessandra Prota.

Ronaldo se je veselil svojega debija na filmskem platnu, zato naj bi bil nad odločitvijo ustvarjalcev zelo razočaran.

Prekinitev dogovora naj bi mu navrgla 20 milijonov evrov odškodnine, za kar mu ne bo treba niti migniti s prstom.

''Žal nam je, da je Cristiana prizadela odločitev, da ga izključimo iz Manipulatorja, a v življenju je treba znati sprejemati poraze. Film temelji na resničnem življenju Alessandra Prota in prav je, da ima tudi on besedo pri tem. Če Cristiana noče v svojem filmu, potem se mi zdi prav, da Cristiana ne bo v filmu,'' je povedal Scorsese, sicer znan po filmskih mojstrovinah, kot so Dobri fantje (1990), Taksist (1976), Razjarjeni bik (1980) in Kasino (1995).

Odločitev, da napadalca Real Madrida izključijo iz projekta, je komentiral tudi glavni protagonist. ''Ronaldo je odličen nogometaš, a to ne pomeni, da je kralj sveta. Ne želim ga v filmu o mojem življenju. Scorsese se strinja z mano. Cristiano Ronaldo ne bo igral v filmu. Žal mi je, če se ne počuti cenjenega, a v življenju pridejo zmage in porazi. Če mu res moram plačati 20 milijonov evrov, mu jih bom osebno izročil,'' je povedal Proto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.