Šport > Nogomet
26 ogledov

Ronaldo oškodovan proti Oblaku

jan oblak obramba Youtube
Glavni delivec pravice je na derbiju španskega prvenstva oškodoval Cristiana Ronalda v korist Jana Oblaka, razkrivajo posnetki.

Real Madrid je na derbiju kroga španske La Lige premagal Atlético Madrid (3:0) in se utrdil na prvem mestu ligaške lestvice. Vse tri zadetke za kraljevi klub je prispeval Cristiano Ronaldo in tako podaljšal črni niz slovenskega reprezentančnega vratarja.

Dan po tekmi se je na spletu pojavil posnetek, ki dokazuje, da je Ronaldo v resnici dosegel štiri zadetke, vendar je glavni sodnik David Fernandez Borbalan enega od njih spregledal. Pisala se je 12. minuta prvega polčasa, ko je Ronaldo po natančnem predložku z leve strani poskusil z glavo in Oblaka prisilil v obrambo, ko jo nekateri celo razglasili za obrambo leta.

Sodniki zadetka niso priznali, posnetki pa razkrivajo, da je žoga res v celoti prečkala golovo črto, kar pomeni, da je bila Oblakova obramba neveljavna. Ronaldo je kljub sodniški napaki postal mož odločitve, saj je v nadaljevanju obračuna trikrat zastresel mrežo slovenskega vratarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.