Šport > Nogomet
47 ogledov

Polovica bi prodala Ronalda

cristiano ronaldo EPA
Skoraj polovica navijačev Real Madrida meni, da bi moral španski nogometni velikan v poletnem prestopnem roku prodati najboljšega strelca ekipe Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je janauarja osvojil Ballon d'Or, priznanje za najboljšega nogometaša na svetu, potem ko je v zaključku lanske sezone Realu pomagal do jubilejne desete zmage v Ligi prvakov.

Forma portugalskega superzvezdnika je po osvojitvi zlate žoge nekoliko padla, Real je izgubil dvoboj z Barcelono v domačem prvenstvu, za nameček pa ga je v polfinalu Lige prvakov izločil Juventus.

Dežurni krivec za slabše predstave kraljevega kluba je postal Gareth Bale, ki se po odhodu Carla Ancelottija najverjetneje vrača na levo krilo, Realovi navijači pa so že poiskali novega grešnega kozla.

Sodeč po anketi, ki jo je opravil spletni portal AS.com, si kar 49,96 odstotkov navijačev želi, da bi Florentino Pérez prodal najboljšega strelca španske La Lige. V anketi je sodelovalo 31.474 uporabnikov, kar 15.725 pa jih meni, da bi Ronaldo moral oditi.

Portugalec je v pretekli sezoni dosegel 61 zadetkov, od tega 48 ligaških, njegovo povprečje v dresu Reala pa znaša več kot gol na tekmo. Prav zato je še bolj presenetljivo, da se toliko navijačev nagiba k prodaji 30-letnega napadalca, ki je vse od prihoda na Santiago Bernabéu paradni konj kraljevega kluba.

Morda pa so navijači prepričani, da se pod taktirko Rafaela Beníteza začenja Balovo obdobje, Ronalda pa že vidjo v PSG-ju. Pariški velikan je po neuradnih informacijah zanj pripravljen plačati kar 120 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.