Šport > Nogomet
44 ogledov

Ronaldo si je kupil svojo

cristiano ronaldo voščena lutka EPA
Cristiana Ronalda je tako navdušila voščena lutka v madridskem muzeju, da si je omislil svojo.

Domovanje Cristiana Ronalda bo po novem krasila njegova voščena lutka, za katero je prvi zvezdnik madridskega Reala odštel 30.000 evrov.

Portugalski napadalec je famozno znan zaradi urejenega videza in izklesane postave, katero z veseljem pokaže televizijskim kameram, kot na primer leta 2014 na finalni tekmi Lige prvakov z Atlético Madridom.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA


Nasprotniki mu očitajo nečimrnost, kar pa Ronaldu ne pride do živega. Realovec si je v najnovejši epizodi zadovoljevanja svojega ega privoščil voščeno lutko, narejeno po vzoru skulpture, ki od leta 2013krasi madridski muzej voščenih lutk.

''Še vedno smo imeli model, ki smo ga leta 2013 uporabili za izdelavo njegovega kipa. Ta bo popolna kopija. Ronaldo nam je poslal nogometni dres in najnovejše čevlje, da bomo v koraku s časom,'' je povedal kipar Michael Wade, ki je zadolžen za izdelavo nove voščene lutke aktualnega dobitnika Ballon d'Or.

''Lase smo pustili pri miru, saj so točno takšni, kot si je želel. Vstavili smo vsak las posebej, nato pa ga je postrigel njegov frizer,'' je dodal Wade.

Komentarjev 1
  • stilist 11:21 31.avgust 2015.

    To on zasluži v petih minutah dela. Se pravi, v mojem primeru bi me stalo 0,54 €.