Šport > Nogomet
19 ogledov

Ronaldo sprožil preplah v Madridu

ronaldo zidane EPA
Cristiano Ronaldo je na ligaški tekmi z Villarrealom utrpel poškodbo stegenske mišice, zato je pod vprašajem njegov nastop na obračunu z Rayem Vallecanom.

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je po zmagi proti Villarrealu (3:0), s katero so galaktiki ostali v igri za naslov državnega prvaka, obžaloval svojo odločitev, da Cristianu Ronaldu ni namenil več počitka.

Portugalski napadalec je v zaključku srečanja odšepal z igrišča, potem ko je pri poskusu strela s škarjicami utrpel poškodbo stegenske mišice. Los Blancos so tekmo končali z desetimi nogometaši, saj je Zidane pred tem porabil vse tri menjave.

V klubu so optimistični, da se Ronaldo ni huje poškodoval, kljub temu pa je pod vprašajem njegov nastop na naslednjih ligaški tekmi z Rayem Vallecanom.

Ronaldo je bil pred tekmo z Villarrealom edini nogometaš španskega prvenstva, ki je odigral polno minutažo na vseh 33 obračunih. Bil je dobro na poti, da na zelenici preživi celotno sezono španskega prvenstva, lov na ta zgodovinski dosežek (3420 minut) pa se je končal na srečanju 34. kroga.
O minutaži svojega prvega zvezdnika je na tiskovni konferenci spregovoril tudi Zidane. ''Včasih obžalujem, da Ronalda prej ne potegnem na klop. Nogometaš, kakršen je Cristiano, bi moral včasih počivati in ne odigrati vsake tekme. A on si vedno želi igrati. Ko sem ga videl odšepati z igrišča, mi je bilo težko. Bližajo se pomembne tekme, bomo videli, če bo igral,'' je povedal nekdanji francoski napadalec in dodal, da po prvih informacijah sodeč ne gre za nič hujšega. ''Cristiano je nekaj začutil. Zapustil je igrišče, ker je želel vedeti, kaj je bilo. Izgleda, da je šlo bolj za preplah kot karkoli drugega. Bomo videli. Za zdaj sem sproščen. Ko sem ga videl v garderobi, nisem bil tako zaskrbljen. Ne izgleda, da bi bilo preveč resno,'' je razkril Zidane.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.