Šport
25 ogledov

Ronaldu grozi kazen zaradi slavja

cristiano ronaldo Profimedias
Ne le boleč poraz v elitnem obračunu španske nogometne lige, portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo bo morda obžaloval tudi svoj zadetek, ki ga je v nedeljo dosegel na tekmi proti Barceloni.

Na nedeljskem clasicu na stadionu Camp Nou je Cristiano Ronaldo dosegel izenačujoči zadetek za madridsko ekipo v 31. minuti, potem pa se med proslavljanjem zadetka obrnil proti domačim navijačem z neprimerno gesto, s katero jih je domnevno želel utišati.

Španska nogometna zveza je sprožila preiskavo, pri tem pa poudarila, da je Portugalec že prej svoje zadetke na tem stadionu proslavljal na neprimeren način.

"V vodstvu tekmovanja smo še posebej občutljivi na primere, ko nogometaš pri proslavljanju zadetka izziva navijače. To lahko hitro privede tudi do nasilja in neredov," je pojasnil predsednik primere division Javier Tebas. Dodal je, da bo kazen Ronalda zanesljivo doletela, za zdaj pa še ni znano, ali bo v denarni obliki ali pa ga bodo suspendirali za kakšno tekmo.

Barcelona je prestižno tekmo dobila z 2:1, za domače je v prvem polčasu zadel Jeremy Mathieu, zmagoviti zadetek pa je prispeval Luis Suarez v drugem polčasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.