Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Roparja okrepčevalnic za zapahi

Policija in nova vozila znak 113 Andrej Leban
Gorenjski policisti so prijeli dva mlajša moška, ki sta osumljena več ropov.

Škofjeloški policisti so prijeli osumljenca petkovega ropa okrepčevalnice s hitro prehrano v Škofji Loki. V sodelovanju z gorenjskimi kriminalisti so preiskali še tri druge rope. Eden od prijetih je osumljen vseh štirih ropov, drugi pa treh. 

Na podlagi zbranih obvestil so ugotovili, da je eden o storilcev sredi septembra izvršil rop živilske trgovine v Dorfarjah. Oba prijeta pa sta osumljena, da sta oktobra oropala okrepčevalnico s hitro prehrano v Kranju in gostinski lokal v Zgornjih Bitnjah. 

V vseh primerih sta osumljenca uporabila orožje in zaposlenim grozila. V dejanjih je bila vsakič pridobljena manjša premoženjska korist. V preiskavi zadnjega ropa je bila zasežena tudi imitacija pištole. V ropih ni bila poškodovana nobena oseba. 

Osumljenca sta že bila privedena na pristojno sodišče, kjer je bil za oba odrejen hišni pripor.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • cogocogo 15:14 21.november 2016.

    res imamo zakone ki scitijo lopove ,,hisni pripor da bosta lahko pobegnila '' NORO KAKO DRZAVA SCITI RAZBOJNIKE ,,,ZA TAKE JE SAMO PRISILNO DELO DO SMRTI Z KUGLO NA NOGI ,,IN RINKO V NOSU ,,TEZKO MACOLO IN NAJ BO SKORJI ...prikaži večRJI KRUHA TOLCE KAMEN ,,

  • Mojster_24 12:19 21.november 2016.

    Če sta v hišnem priporu, še nista za zapahi....