Šport
46 ogledov

Rosberg hitrejši kot Hamilton

Nico Rosberg EPA
Nico Rosberg je na drugem treningu pred Veliko nagrado Bahrajna premagal svojega moštvenega kolega Lewisa Hamiltona.

Oba Mercedeova dirkača, Hamilton je za Rosbergom zaostal za 0,115 sekunde, sta bila za pol sekunde hitrejša od obeh Ferrarijev. Kimi Räikönen, ki je sicer dobil prvi trening na stezi v Manami, je bil tretji, Sebastian Vettel pa četrti. Le za tri tisočinke je za slednjim zaostal Williamsov Valtteri Bottas, šesto mesto pa si je privozil Red Bullov voznik Daniel Ricciardo.

Hamilton, vodilni v skupni razvrstitvi, je zmago na treningu zapravil v osmem zavoju, ko ga je zaneslo, pri tem pa je izgubil približno tri desetinke časa. Tudi Ferarija sta storila podobne napake, Vettel pa se je celo zapletel z dirkačem Force Indie Sergiom Perezom in ob trku poškodoval prednje krilce na bolidu. Po prikazanem bi lahko poskočni konjiček v Bahrajnu znova nekoliko mešal štrene favoriziranim srebrnim puščicam.

Znova niso blesteli pri Mclarnu, Fernando Alonso je končal trening kot 11., Jenson Button pa je bil po velikih težavah šele 19.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.