Šport
19 ogledov

Rožman podaljšal S Celjem

Simon Rožman Gregor Katič
Iz slovenskega nogometnega prvoligaša Celja so sporočili, da so danes podaljšali pogodbo s trenerjem Simonom Rožmanom, ki bo člansko moštvo vodil vsaj še dve nadaljnji sezoni.

Enaintridesetletnik je na celjsko klop sedel aprila lani. V prvi sezoni je Simon Rožman s Celjem obstal v prvi ligi, po 25. krogih v sezoni 2014/15 pa so grofi na drugem mestu.

"Vesel sem, da lahko skupaj nadaljujemo našo zgodbo. Na predlog športnega direktorja in po potrditvi upravnega odpora kluba sva se s predsednikom na obojestransko zadovoljstvo dogovorila za nadaljnje sodelovanje. Prav tako smo se hkrati z najožjimi sodelavci dogovorili, da ostanemo skupaj in nadgradimo opravljeno delo. Glede na to, da sem bil soustvarjalec nove klubske vizije, ustroj kluba, vizijo in model dodobra poznam, na podlagi tega pa bomo tudi v prihodnje strmeli k uresničevanju klubskih ciljev. Klub je v letošnjem letu po vsebinski plati in tudi organizacijsko zelo napredoval. Dobre igre, pa verjetno tudi rezultati, so nam dali veljavo v okolici in dodatno energijo," je dejal Rožman, ki se je dotaknil tudi nekaterih želja za prihodnje.

"Ekipa, ki nam je zaupana, ima ogromen potencial in naša naloga je, da jim dnevno nudimo vse, kar potrebujejo za njihov razvoj. Še naprej bomo težili k individualnemu napredku igralcev, zagovarjali pa bomo napadalno in atraktivno igro. Upam, da nam bodo naši privrženci še naprej stali ob strani, saj bomo skupaj le še močnejši. Pred nami je veliko izzivov," še pravi Rožman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.