Svet
134 ogledov

Rotvajler brez povoda napadel žensko in otroka

rotvajler Shutterstock
Pes je ugriznil sedemletnega otroka v noge, nato pa zgrabil še otrokovo mamo.

Iz Istre poročajo o napadu psa na dve osebi. Pes je napadel 37-letno žensko in njenega sedemletnega sina. Jutarnji.hr poroča, da je pes ženski odtrga del mišice in vezi, zaradi česar so jo morali operirati. Njeno stanje je resno, a ni v življenjski nevarnosti. 

Do napada je prišlo, ko je lastnik psa delal v vinogradu. V bližini sta bila tudi prej omenjena ženska in njen sin. Pes, gre za sosedovega psa, v preteklosti ni kazal nobenih znakov agresije. 

V soboto pa je v nekem trenutku pes iz neznanega razloga stekel proti ženski, na lastnikove pozive pa se ni odzval. Ženska se je ustrašila in zbežala, pričela je kričati in bežati proti avtomobilu. 

Po informacijah, ki jih je dala tamkajšnja policija, je pes v noge dvakrat ugriznil otroka. Mati je otroku priskočila na pomoč in poskušala psa odvleči stran, na kar jo je pes napadel in večkrat ugriznil v nogo. 

Psa je pregledala veterinarska služba, ki naj bi po poročanju portala jutarnji.hr izdala odredbo za evtanazijo psa. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • matermila 13:12 13.marec 2017.

    Psa je pregledala veterinarska služba, ki naj bi po poročanju portala jutarnji.hr izdala odredbo za evtanazijo psa. Pa še lastnika zraven.

  • Avatar Leon
    Leon 09:52 13.marec 2017.

    In ko je prvič pokazal takšno agresivnost bi ga morali dati socializirati ali pa uspavat .

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 09:49 13.marec 2017.

    rotvajleri napadejo z lepega mira pa če ni še nikoli ničesar storil ampak kar znori,bratranc ga je imel in nisem smel imeti kape na glavi ,ker je pes totalno ponorel ,pa ga ni nikoli učil napadanja in podobno ,