Svet
1509 ogledov

Rovinjska plaža greha

Svingerska plaža v Rovinju Žurnal24 main
Črna gradnja. Ruski investitorji so si ob svingerski plaži omislili dnevno-nočni klub.

"S prijatelji smo se iz radovednosti z barko odpeljali k Rovinju in šli do plaže, na kateri naj bi se po govoricah že nekaj let zbirali svingerji, ter bili šokirani nad tem, kar se tam dogaja. Ljudje – med njimi je bilo ogromno Slovencev – javno masturbirajo, videli pa smo tudi zelo debelo žensko, ki je s škatlo papirnatih robcev sedela v senci in oralno zadovoljevala moške različnih starosti, ki so čakali v vrsti. Opazoval sem italijanski par srednjih let, h kateremu je stopil moški in vprašal: 'Posso un po?' (lahko malo, op. p.). Italijan mu je dal kondom in moški je seksal z žensko, njen partner pa ju je gledal," povzema bralec dogajanje na rovinjski plaži Punta križ.

Zdaj še klub

Rovinjčane je poleg tega, da se njihova romantično-turistična destinacija spreminja v destinacijo za seks turizem, močno razburila namera ruskih investitorjev. Ti so se na zemljišču, ki je po podatkih hrvaške geodetske uprave kmetijsko, odločili postaviti svingerski dnevno-nočni klub na plaži.

Ustanovili so podjetje Tanka linija in na zemljišču v bližini plaže, ki je že več let znana kot svingerski raj, so zabrneli gradbeni stroji. Na spletu so se že pojavili oglasi, v katerih so natančne koordinate, kje jih je mogoče najti, in cenik storitev.

Za gradbeni poseg v zalivu, ki je od leta 1968 zaščiten, nimajo ne gradbenega dovoljenja ne soglasja lastnikov sosednjih parcel, med katerimi je tudi mesto Rovinj. Gradbena in kmetijska inšpekcija sta prijavo že dobili; zaradi obilice dela pa se zadeve še nista lotili.

Komentarjev 48
  • Flip 06:47 27.junij 2013.

    Dobr, da so na svetu tko moralni ljudje kt si ti!

  • Oseba_ 00:17 27.junij 2013.

    zapreti vse ki to dovolijo in počnejo na javnih prostorih

  • Oseba_ 00:16 27.junij 2013.

    saj nisi žival, če si nekaj zaželiš se ne rabi tega narediti..NISI ŽIVAL