Šport > Nogomet
28 ogledov

Völler: "Katanec nas za razliko od ostalih selektorjev ni nikoli kontaktiral"

Kevin Kampl Reševalni pas/Twitter
Športni direktor leverkusenskega Bayerja je v izjavi za nemški časnik odločno podprl člana svojega kluba.

Slovenski ljubitelji nogometa v zadnjih dneh s skrbjo spremljajo dogajanje v reprezentanci pred kvalifikacijskima tekmama proti Slovaški in Angliji.

Odpoved Kevina Kampla zaradi "utrujenosti" so slabo sprejeli tudi njegovi reprezentančni soigralci, svetlolasi vezist pa se je oglasil z novo izjavo za javnost, v kateri je še enkrat zatrdil, da Sloveniji ni obrnil hrbta.

Zadeva je seveda zanimiva tudi za nemške medije in v Bayerju imajo veliko dela z odzivi na postopanje svojega člana in na reakcije, ki jih je njegovo početje izzvalo.

"Nikoli ne bi zaigral poškodbe"

V pogovoru za nemški časnik Bild je športni direktor "lekarnarjev" Rudi Völler podprl Kampla in obenem navrgel nekaj očitkov na račun načina dela slovenskega selektorja Srečka Katanca.

"Stoodstotno stojimo za Kevinom. On je popoln profesionalec, ki nikoli ne bi zaigral poškodbe," je nekdanji nemški reprezentant dejal za Bild.

Legendarni napadalec je dodal še en očitek na račun Katanca: "Upal sem, da se bo selektor Srečko Katanec glede zadeve oglasil pri meni. Kevin pri nas igra že eno leto in za razliko od ostalih selektorjev nas Katanec nikoli ni kontaktiral. Toda kar se še ni zgodilo, se še lahko zgodi."

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.