Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Russell pograbil napačno kitaro

jennifer jason leigh Žurnal24 main
Med snemanjem filma Podlih osem je prišlo do neprecenljive škode. Kurt Russell je namreč uničil kitaro, ki je bila stara 145 let.

Gre za prizor, v katerem John Ruth (Kurt Russell) Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) iz rok iztrga kitaro, ki jo nato razbije. Na posnetku lahko vidite, kako je igralka trznila, ko je videla, kaj namerava storiti njen soigralec.

Russell ni vedel, da ima v roki originalno kitaro znamke Martin iz leta 1870, ki so si jo izposodili iz muzeja, ampak eno od šestih ponaredkov. "Podjetje pod nobenimi pogoji ne bo več izposojalo kitar za snemanje filmov. Javnosti želimo sporočiti, da nas je ta incident globoko pretresel. Ne moremo verjeti, da se je to zgodilo,“ so bili šokirani v C.F. Martin & Co., kjer so še povedali, da kitare ni mogoče popraviti in da so izgubili del ameriške glasbene zgodovine in dediščine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.