Slovenija
22 ogledov

S čim vse vas te dni mamijo trgovci

Slovenija 12.03.2014 Mercator trgovina, izdelki v akciji, nakupovanje, cistila; Saša Despot/Žurnal24
Trgovci si zelo prizadevajo, da bi vas v decembru, ko bolj globoko segate v žep, pripeljejo v svoje trgovine: od ene igrače zastonj do kajzerice za dobrih osem centov.

Spar imetnikom kartice zvestobe za danes ali jutri ponuja kupon za 25-odstotni popust za izdelek po vaši izbiri, v soboto ali nedeljo pa ponujajo dva kupona za 30-odstotni popust na igračo po izbiri.

Mercator kupon za 20 odstotni popust na izdelek po izbiri ponuja v petek ali soboto, v nedeljo pa ob nakupu dveh igrač eno dobite zastonj. Sicer pa vsak dan ponujajo določene izdelke 40 odstotkov ceneje: danes izdelke Pekarne Pečjak, kompote Valfrutta in izdelke Alufix, jutri sveže pakirani meso Anton in Balkan express, v ponedeljek pa vse kozmetične darilne garniture ter izbrane izdelke L'Oreal. V nedeljo bo 30 odstotkov cenejše postrežno goveje in svinjsko meso.

V Tušu v petek in soboto s kuponom ponujajo 15 odstotni popust na celotni nakup, sicer pa v prazničnem katalogu precej izdelkov ponujajo s 50-odstotnim popustom. Od jutri do nedelje pa so dodatno znižali še šest izdelkov, gre za tako imenovanih Super 6. Celega piščanca tako ponujajo za 1,98 evra za kilogram, šest kajzeric pa za 49 centov, pol litra piva Lövenbräu pa za 69 centov. Od danes do 24. decembra lahko s kuponom pri nakupu nad 80 evrov kupite grelnih vode za en evro. 

Komentarjev 2
  • Filipka 23:54 17.december 2014.

    Vsepovsod je poceni, če se pripraviš na nakup. So pa me pri tušu pozitivno presenetili s super 6 izdelki. Tak da grem kar k njim...

  • d 13:12 17.december 2014.

    Mercator je zadnje čase najcenejši, če se seveda na nakup pripraviš.