Slovenija
35 ogledov

S kajakom po cesti, policisti bodo ukrepali

Kajak Profimedias
S kajakom so se namesto po vodi vozili najprej po makadamski, nato še po asfaltni cesti. Posnetek junaštva so objavili, kar pa se jim je izjalovilo.

"Kaj bi se zgodilo, če bi prišel v ne pravem trenutku nasproti avtomobil? Tovornjak ali pa  traktor? Ali pa, če bi v steber priletela z glavo? Ali je kdo pomislil na to? Res se sprašujem, kje bomo pristali čez nekaj let," nam je pisala bralka, ki je bila zgrožena zaradi vragolij, ki so si jih na cesti med Kobaridom in Drežnico pred dnevi privoščili mladeniči.

Kajak so privezali za vozilo, sprva so se peljali po makadamski cesti, kasneje so zavili na asfaltirano. Oba, ki sta sedela v čolnu, sta trčila v obcestni količek in zgrmela po drob ceste. Iz posnetka ni videti, da bi bil kateri poškodovan.

Policija bo ukrepala

Fantje so posnetek svojih vragolij objavili na spletu in zraven zapisali imena in priimke. Zdaj je posnetek že umaknjen s spleta, ni pa ostal neopažen za policiste. Na Policijski upravi Nova gorica so  za zurnal24.si pojasnili, da v zvezi s tem zbirajo obvestila in bodo na podlagi ugotovitev zoper kršitelje ustrezno ukrepali.

Dodali so še, da je iz posnetka razvidnih več prekrškov: elementi nepravilne vleke in nepravilne strani vožnje. Za prvo kršitev je zagrožene 120 evrov kazni, za pa drugo 40 evrov. Razvidni pa so tudi elementi kaznivega dejanja nepravilne vožnje v cestnem prometu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.