Slovenija
96 ogledov

S klikom do Radolce

V Mrakovi hiši je od včeraj odprt nov Tic. Vanjo se je preselil tudi Turizem Rad Žurnal24 main
Turizem. Radovljiška občina na spletnem portalu. Nov Tic.

Splet. Turistična ponudba občine je po novem celovito predstavljena na spletnem portalu www.radolca.si; do zdaj je na spletu ni bilo.

Kot je na včerajšnji predstavitvi povedala Nataša Mikelj, direktorica Turizma Radovljica, tako celovitega popisa turistične ponudbe Radovljica še ni imela, saj obsega 160 strani. “Na portalu je predstavljena celotna ponudba za turiste, zaradi aktualnih vsebin in koledarja pa bo zanimiva tudi za domačine,” je pojasnila Mikljeva. Trenutno je na voljo le v slovenskem jeziku, pripravljajo pa tudi angleško različico.

Trganka z zemljevidom
Turistom so od maja na voljo tudi brezplačna trganka z zemljevidom in podatki o turistični ponudbi, včeraj pa so v Mrakovi hiši odprli še nov Turističnoinformacijski center (Tic) Radovljica, ki ga vodi Natalija Černe. V njem so poleg informacij na voljo spominki blagovne znamke Radol'ca pristno sladka. Ureditev Tica je stala šest tisoč evrov, ki jih je zagotovila občina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.