Magazin > Odnosi in prosti čas
112 ogledov

Kaj prebrati, da bo med rjuhami bolj živahno

ženska knjiga postelja Profimedias
Včasih lahko tudi branje erotičnih romanov pripomore k izboljšanju spolnega življenja.

Kerrin Bradfield, strokovnjakinja za spolnost, ki poučuje in svetuje ljudem o tej temi, meni, da je branje erotičnih romanov dobro za spolno življenje ljudi. "Branje erotike lahko spodbudi domišljijo in prinese nove ideje, ki pomagajo ohraniti draž v intimnem odnosu," pravi Bradfieldova. 

Ženskam, ki v postelji s težavo povedo, česa si želijo, svetuje, naj si pomagajo z erotično literaturo. "Včasih je težko partnerju povedati, česa si želite v postelji. Ženske lahko tako prebijejo led, da partnerju povedo, kaj so prebrale," svetuje Bradfieldova. Ob tem je spomnila na to, kaj je trilogija Petdeset odtenkov sive povzročila med ljudmi – vsi so nenadoma želeli kupiti lisice, izrazili željo, da bi bili zvezani, ...

Avtorica tovrstne literature Cardyn Brooks pravi, da bi morali biti bolj odprti do erotične literature. Nenazadnje strokovnjaki trdijo, da se orgazem v resnici začne v možganih. Knjige veliko stvari prepustijo domišljiji in prav ta lahko pomaga ustvariti ozračje, v katerem posameznik začne hrepeneti po spolnosti.

Če se še odpravljate na dopust, razmislite o tem, da bi v počitniško branje vključili tudi kaj s te police. Poleg že prej omenjene trilogije avtorice E. L. James, med najbolj prodajanimi erotičnimi romani najdemo tudi knjige avtorice Sylvie Day (serija Crossfire), Julie Kenner (trilogiji Stark in Skrivnostni vitezi) in J. C. Reed (trilogija Predaj se ljubezni). 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.