Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

S kolom in vilami napadel policista

Policija Saša Despot
Prebivalec Gornje Radgone je murskosoboške policiste obvestil, da mu sosed grozi in ga napada. Policisti so ugotovili, da 43-letnik prišel k prijavitelju in ga najprej napadel z lesenim kolom, nato pa še z grabljami in ga pri tem večkrat udaril. Po dejanju se je žrtev umaknila v stanovanjsko hišo, kršitelj pa je odšel domov.

Ob prihodu policistov na kraj je kršitelj prišel iz stanovanjske hiše, vzel najprej manjši kol, nato pa še vile, napadel policista in jima grozil, da ju bo ubil. 

Kljub ukazom, naj se pomiri osumljeni policistov ni poslušal in z aktivnim upiranjem nadaljeval. Policista sta kršitelja obvladala. Zaradi napada na uradno osebo je bila kršitelju odvzeta prostost.

Ves čas postopka na kraju je osumljeni grozil policistoma, da ju bo ubil in z grožnjami policistom nadaljeval še v prostorih Policijske postaje Gornja Radgona.

V prostorih za pridržanje je uničeval drobni inventar in se pri tem lažje telesno poškodoval. Prav tako sta bila v napadu lažje telesno poškodovana prijavitelj in policist.

Skupaj s kazensko ovadbo bo osumljeni priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar čavez
    čavez 21:45 06.avgust 2015.

    Boš kmalu dočakal to tudi pri nas.

  • Peric Mitja 16:07 06.avgust 2015.

    maj bo vesel, da ne živi v ZDA, tam bi ga 20 krat ustrelila policaja, na kraju dogodka, kasneje bi mu pripisali, da je terorist...