Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

S kombija so mu padle smuči

tekaške smuči Profimedias
Voznik kombija je včeraj popoldan na gorenjski avtocesti med Kranjem in Naklim izgubil več parov tekaških smuči, ki so padle z vozila.

Smuči,  ki  so  ležale na odstavnem pasu, je s ceste odstranil prijavitelj, policisti  pa  so z zbiranjem obvestil kasneje izsledili upravičenca. Smuči so mu vrnili, o dogodku pa še vodijo postopek.

Policisti poudarjajo, da morajo biti tovor in naprave, ki so namenjene za prevoz, nalaganje, razlaganje ali pritrditev tovora, na in v vozilu naložene in pritrjene oziroma pokrite tako, da ne predstavljajo nevarnosti ali ovire za druge udeležence cestnega prometa.

Prav tako ne smejo povzročati škode na cesti in objektih, ne smejo onesnaževati okolja, zmanjševati stabilnosti vozila, povzročati več hrupa, kot je dovoljeno ali zmanjševati preglednosti vozniku. Za prekršek se voznik kaznuje z globo 120 eurov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.