Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

S konopljo v vrečki bežal pred policisti

konoplja PU Celje
54-letni Ljubljančan bi s preprodajo konoplje, ki so mu jo zasegli policisti, lahko zaslužil do 20 tisoč evrov.

V torek popoldne so policisti Postaje konjeniške policije Ljubljana opravljali naloge javne varnosti ob reki Savi na območju Bežigrada, koso opazili parkiran osebni avto nemških registrskih oznak in v njem moškega.

Ko so se približali avtomobilu, je njega izstopil sopotnik z vrečko v roki ter hotel oditi. Ko sso ga policisti pozvali, naj se ustavi, je 54-letni Ljubljančan pričel bežati. Po nekaj sto metrih je padel v potok, iz katerega so ga izvlekli policisti in ga prijeli.

54-letnik je imel v vrečki približno 2 kilograma konoplje. S preprodajo droge posameznim uporabnikom bi lahko zaslužil med 15.000 do 20.000 evri.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja v zvezi z nedovoljenim promet s prepovedanimi drogami so Ljubljančana privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Komentarjev 1
  • Roman 12:38 15.marec 2013.

    Nesrečnež!Pa mu je šla penzija.Ob nepravem času na nepravem mestu.Saj če bi bil v družbi Zokija, Šrota, Bavčarja al pa Janše, ga policaj ne bi nič spraševal, samo pozdravili bi ga in odjezdili naprej!Tako je to pri nas!