Šport > Nogomet
20 ogledov

S patentiranim slavjem bo služil milijone

gareth bale srce zaščitni znak EPA
Gareth Bale bo v prihodnjem letu bogatejši za 3,5 milijona evrov, ne glede na to, ali se bo pridružil Real Madridu ali ostal v Tottenhamu.

Spursi so Balu že ponudili podvojitev njegove letne plače, Valižan pa bo nekaj dodatnega ''drobiža'' zaslužil s pomočjo patentiranega slavja ob doseženem zadetku.

gareth bale patent | Avtor: Eurosport Eurosport
Urad za intelektualno lastnino je v petek potrdil, da je Bale uspešno patentiral zaščitni znak, ki ga 24-letnik uporablja, kadar zatrese mrežo nasprotnika. Gre za gesto z rokami, ki spominja na srce, znotraj pa je zapisana številka 11.

Bale je svoj zaščitni znak prvič uporabil leta 2010, kasneje pa je priznal, da je bila gesta namenjena srednješolski ljubezni Emmi Rhys-Jones, s katero sta lani povila prvega otroka.

Balovi svetovalci nameravajo zaščitni znak vključiti v številne artikle, ki jih bodo javnosti razkrili nekoliko kasneje. Po ocenah strokovnjakov za športni marketing naj bi posel Balu prinesel 3,5 milijona evrov na sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.