Svet
34 ogledov

S pištolo izsilil carski rez

oče, otrok, dojenček Žurnal24 main
Neki Sarajevčan je nekoliko narobe razumel, kakšno vlogo bi moral imeti partner pri porodu. Z grožnjami zdravnikom dosegel, da so pri soprogi opravili carski rez.

Konec dober: dete zdravo, mama tudi, mladi očka pa bo o svojih postopkih najverjetneje lahko podrobneje razmišljal za rešetkami.

Kot poročajo mediji, je A. G. svojo soprogo okoli 2. ure ponoči pripeljal v porodnišnico v Sarajevu. Zdravnici, ki jo je srečal na hodniku, je zagrozil, da jo bo zadavil, če ne naredi carskega reza.

Zdravnica je dejala, da ne obstajajo nikakršni zdravstveni razlogi za to. Razlaga ni pomirila Sarajevčana, ki je zagrozil, da bo postrelil celotno ekipo, če mu ne ugodijo. „Vse vas bom pobil. Bil sem že deset let v zaporu, noben problem mi ni odsedeti še nekaj časa.“ je vpil, pri čemer ni varčeval s kletvicami. 

Osebju ni preostalo drugega, kot da mu ustreže. Rodila se je zdrava deklica, pri porodu ni prišlo do nikakršnih zapletov.

Prestrašen zaradi prvega poroda

Moškega so seveda prijavili policiji. Po zaslišanju ga sicer niso zadržali v priporu, če pa ga bodo obsodili, mu grozi do pet let zaporne kazni.

Domnevno naj bi carski rez zahteval, ker se je prvi porod njegove soproge končal z vakuumom. Čeprav ni šlo nič narobe, ga je to očitno zelo prestrašilo.

Komentarjev 2
  • feferon 12:01 04.januar 2013.

    Pa saj koliko ženskam otroke zafušajo ni nič čudnega, da se to dogaja...

  • privat 09:52 25.september 2011.

    revček...tega pa je stisnilo,da je vzel vse kot nuja za preživetje svoje žene