Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

LJ: "S pištolo v roki stekla do pošte"

Policijska akcija na Celovški Bralec Žurnala24
"Policista sta iz avtomobila do vhoda v pošto tekla s pištolo v roki," je za zurnal24.si dejal bralec, ki je bil ravno v tistem trenutku blizu Stare cerkve na Celovški cesti v Ljubljani. Izkazalo se je, da je šlo za lažni alarm.

Precej kratka policijska akcija se je dogajala okoli 16.15. Tako kot bralec, ki je fotografijo poslal prek storitve Jaz poročam, je bil zagotovo tudi kateri izmed potnikov na avtobusni postaji prepričan, da se mora na pošti dogajati kaj bolj resnega.

Policista sta namreč avtomobil parkirala na avtobusni postaji in hitro s pištolo v rokah stekla do poštne poslovalnice.

Na PU Ljubljana so za zurnal24.si povedali, da se je v poštni poslovalnici sprožil alarm, ki pa se je kasneje na srečo izkazal za lažnega.

Komentarjev 3
  • privat 07:32 08.marec 2012.

    tukaj se gre za nekaj drugega...policaj ne sme uporabiti orožje za kavbojske filme...Orožje se ne sme potegniti ,če to ni nujno potrebno..kar v tem primeru za potrebo ni dokazano!! Temu policaju ni za zaupati orožja ,saj lahko pride do dosti večje škode

  • Fertel 22:11 06.marec 2012.

    Bejž, bejž, fajn ko kaj plačajo. Raje bi porajtal, da so policaji narobe parkirali in se raje nad tem zgražaj. Če bi bil zares rop, ubogi roparji še zbežati ne bi mogli.

  • Maxximus 22:03 06.marec 2012.

    Policista s pištolo v roki stekla do pošte...Ja, pa kaj bi naj imela v rokah, merilec hitrosti?? Pa saj sta policista in ti nosijo pištole! Vauuu, kaka pa novica, pol pa še nekomu plačate za take bedarije?Kaj vse so eni ...prikaži več prpravleni nardit za 20 eur al kolk že plačate...