Slovenija
73 ogledov

S štartno pištolo ded ustrelil dveletnika

Helikopter, nujna medicinska pomoč MZ
Policija nesrečo obravnava kot sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Novih podatkov o zdravstvenem stanju otroka, ni.

Včeraj smo že poročali, da je na območju občine Moravske Toplice prišlo do nesreče, v kateri je bil hudo poškodovan dvoletni otrok. 

Na policiji so potrdili, da so bili seznanjeni z dogodkom. "Lahko potrdimo, da je bil s štartno pištolo poškodovan otrok," je povedala Suzana Rauš iz PU Murska Sobota. "Nudena mu je bila zdravniška pomoč." 

Dodala je, da policija zadevo obravnava kot sum povzročitve splošne nevarnosti ter da nimajo novih podatkov o zdravstvenem stanju otroka, ki je bil po nesreči prepeljan v bolnišnico.

Sobota.info je včeraj poročala, da je naboj, ki ga je izstrelil otrokov ded, malčka zadel v predel glave. Navedli so tudi, da so otroka s helikopterjem prepeljali v UKC Maribor, kjer naj bi ga vzdrževali v umetni komi. 

Video: Slovenski letalski portal

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar gujdek
    gujdek 18:23 01.marec 2017.

    Otroci danes več ne znajo ubogati na besedo. Žal...

  • smejka 12:36 01.marec 2017.

    Lahko je bilo zraven pisno opozorilo....no,nehajmo s tem. Ta članek(žal tudi dogodek) je zgolj opozorilo odraslim, naj se obnašamo odraslo.

  • k0libri 10:39 01.marec 2017.

    PAZI SEDAJ:- otrok je bil star dve (2) leti- otrok je imel v rokah pištolo- v pištoli je bil nabojSedaj pa tvoje:- ustrelil sam,....- dedek opomnil,...Jaz ironijo vidim.Kako pri ...prikaži veči bogu je otrok prišel do nabite pištole, pri čemer je bil dedek celo zraven?WTF delajo ljudje z orožjem, z otroci, na cesti, vsepovsod.....