Magazin > Odnosi in prosti čas
71 ogledov

S takšnimi moškimi ni pametno skočiti v posteljo

seks Profimedias
Šest tipov moških, ki se jim je bolje izogniti.

Razočarali vas bodo in želeli si boste, da jih nikoli ne bi povabili v svojo posteljo. Izognite se žalosti in jezi in se tem tipom moških raje izognite.

S kom ni pametno začeti romance?

1. Moški, ki je že oddan. Osvojiti srce -  ali vsaj premoženje v hlačah - oddanega moškega je morda mamljiva misel. Nekatere takšen prepovedan sadež celo magično privlači, na žalost pa se pravljica zelo hitro konča. Če ne želite občutiti razočaranja in ponižanja, ki sta del življenja večine ljubic, ne nasedajte njegovim lepim besedam.

2. Egoist. Fantje, ki vam bodo v uho šepetali packarije in vam obljubljali, da vas bodo popeljali v orgazmične višave, se v postelji pogostokrat ne izkažejo. Kot kos mesa vas bo metal po vzmetnici in preizkušal različne položaje, od katerih pa vi ne boste imeli veliko. Kot bo prišel do orgazma, se je zgodba zanj končala.

3. Odvisnik. Potegnil vas bo v svoj pekel. Roke stran od ljudi, ki imajo težave z drogami ali alkoholom. Ne načenjajte zveze, za katero globoko v sebi veste, da se bo slabo končala.

4. Moški, ki se slabo poljublja. Ste že pri prvem poljubu opazili, da fant ni najbolj talentiran? Pozabite na seks. Besede orgazem še črkovati ne zna …

5. Revež. Vam je med zmenkom ves čas govoril, kako ga je bivša razočarala in kako krut je svet? Se vam je zasmilil? Nikar z njim ne seksajte iz usmiljenja! Moški, ki niso samozavestni, so tudi v postelji pravi mehkužci, in to v vseh pogledih.

6. Šef. Seks s šefom je lahko zelo razburljiv, dokler gre le za seks. Težava nastane, če se nenadoma pojavijo čustva, saj lahko ljubezen aferico zelo zaplete. Da ne boste ostali brez zaposlitve, zabave raje ne mešajte s poslom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.