Magazin > VIP
153 ogledov

S temi sladkimi besedami so Srbi Mirelo zvabili v šov

mirela Facebook
Tako so srbski producenti prepričali Mirelo v vstop v najbolj razvraten šov na Balkanu …

Čez nekaj dni se bo Mirela Lapanović pridružila Kseniji Kranjec v resničnostnem šovu Parovi, ki velja za enega najbolj razvratnih šovov na Balkanu. Po tem, ko nam je zaupala, kaj vse so ji producenti ponudili, da bi bilo njeno bivanje v beograjski vili čim bolj lagodno, nam je zaupala še, zakaj so si je tako močno želeli.

Srbski producenti so se z Mirelo o njenem vstopu dogovarjali že od lanskega decembra, ko se je šov na božični večer tudi uradno začel. Takrat je trdila, da si je premislila in da v šov ne bo vstopila, saj jo čaka odprtje lepotnega salona in poroka z Andrejem. No, očitno so jo prepričali v nasprotno.

"Rekli so, da boljše ženske v resničnostnem šovu v Sloveniji še niso videli. Rekli so, da sem dala vse v ta šov. Všeč jim je bila moja energija. Njim je brez veze, da sem seksala, njim je všeč moja energija, moj karakter. Jst sm lahko seksi tudi, če ob meni ni moškega,“ je za Žurnal24 povedala Mirela. Dodala je, da se šele zdaj zaveda, da je bila napaka, da se je v Big Brotherju zaljubila: "Šele kasneje sem dojela, da je bil Marko samo kamen okoli vratu. V šovu te razmerje samo vleče na dno in te psihira, zato sem bila jaz tako razdražljiva."

Komentarjev 6
  • Harrison 07:01 23.marec 2017.

    J*ebala vas marela !

  • patron 13:25 22.marec 2017.

    itak, iz enega sranja v drugo bo hodila, ker je bolestno obsedena s tem razkazovanjem in glupim obnašanjem..... delo ji in je smrdelo, lepše se raztegovat, psovat, in lapat gluposti, to je njena služba.....in lolek jo podpira......

  • patron 13:14 22.marec 2017.

    sve za pare u kupleraj......je...e se ji za familjo....., sej ji je jadra povedala