Zdravje > Intima
84 ogledov

S to besedo opišejo svoj spolni odnos

seks, predigra, moški, ženska Profimedias
Raziskava, ki je pokazala zanimive trende

Nova Durexova raziskava je pokazala, da imajo Slovenci dokaj pestro spolno življenje in to v pozitivnem pomenu besede. Večina jih je svoje spolno življenje opisala kot dobro in romantično. Sodelovalo je 634 Slovencev v starosti od 18 do 55 let.

Zanimivo in za mnoge nepričakovano je to, da več kot sedemdeset odstotkov Slovencev predlaga nove stvari v spalnici in to redno. Tisti, ki tega ne počno, so kot razlog navedli pomanjkanje idej, da se raje prepustijo znanemu toku oziroma so preveč sramežljivi.

Največ jih uporabi besedo romantičen

Štirideset odstotkov svoj spolni odnos opisuje kot "dober" (39,23) oziroma "odličen" (31,1 ). Manj ga označuje za "povprečnega" (21,05). Zanimivo je tudi to, da le 1,6  odstotka Slovencev priznava, da spolnega življenja sploh nima.

Trideset odstotkov Slovencev svoj spolni odnos opisuje kot romantičen, 19,1 odstotka pa kot perverzen. 

Da je njihov seksualni odnos s partnerjem povprečen, jih pravi 13,7 odstotka, hitri seks izbere 7,9 odstotka Slovencev in 1,7 odstotka si spolnost popestri z igranjem vlog.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.